Aanmelding

Na de installatie, bij het eerste gebruik van de software moet u zich aanmelden als gebruiker.

Op deze pagina NIEUWE GEBRUIKER vult u uw mailadres als gebruikersaccount in.

Als u nog niet geregistreerd bent als PerceelTool gebruiker dan vraagt de software of u zich wilt registreren.

Per mail ontvang u dan een verificatiecode om uw registratie als nieuwe gebruiker te bevestigen. Na het verzenden van de verificatiecode opent de software met een pagina om de eindgebruikerslicentie en privacy verklaring te accepteren.

Op deze pagina kunt u ook aangeven of u in de toekomst geen mail wenst te ontvangen van de PerceelTool.

Projectenmap
Na alle registratieformaliteiten vraagt het programma om een map aan te wijzen waarin de projectbestanden met de beschrijving van het perceel en de resultaten van simulaties worden opgeslagen.

Deze map wordt aangewezen bij het eerste gebruik van het PerceelTool-programma en kan naderhand worden aangepast via de keuze [INSTELLINGEN] in de topmenubalk. Uitleg van de menuonderdelen


De installatieprocedure eindigt op de startpagina van het programma. Hier kunt u kiezen om een nieuw project te starten of een bestaand project te openen.

Uitleg van alle menu-onderdelen vindt u op de gelijknamige pagina (link).

LET OP: als u in een voorbeeld gegevens (van de uitgangssituatie of de maatregelen) gaat wijzigen dan worden de resultaten verwijderd, omdat ze dan niet meer passen bij de gegevens. Voordat u gegevens gaat wijzigen kunt u het voorbeeld beter eerst OPSLAAN ALS onder een andere naam.

Laatste wijziging 2019-07-26