Perceeltool wil niet starten

Verschillende oorzaken zijn mogelijk:

• Het belangrijk om het zip-bestand met de software daadwerkelijk uit de pakken op de harde schijf van de computer. Met de windows verkenner kunt u de inhoud van een zip-bestand wel raadplegen maar het is niet mogelijk om het programma in die map op te starten.
  • Het executable bestand perceel.exe in de map programma wordt door een aantal virusscanners (ten onrechte) in quarantaine geplaatst. Via uw virussoftware kunt u dat bestand herstellen en kan het programma draaien.

Laatste wijziging 2018-02-25